sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

Ei kuumuutta kummempaa



Ensimmäinen työviikko takana ja hyvin meni kaikki! Edes autolla ajaminen ei jännitä enää ihan niin paljoa kun vähän jo tuntee paikkoja ja reittejä. Eetu on kyllä mulla ollut mukana kartanlukijana, saa nähdä miten selviydyn pelkän navigaattorin kanssa :D

Tuli kyllä auton kanssa koettua kauhunhetki ekalla kerralla kun lainattiin sitä viime viikonloppuna. Olin ajamassa parkkiin kun kosla vaan sammahti poikittain keskelle tietä eikä lähtenyt enää käyntiin. Öljy ja moottorivalo syttyi palamaan ja siihen loppui sen tarina.. Onneksi saatiin apua sen työntämiseen että saatiin pois siitä tieltä! Onneksi mikään ei ollut mun vika enkä ollut tehnyt mitään väärin. Kauheeta kun jotain tuollaista käy kun lainaa toisen omaisuutta..

Mulla on viikonloput vapaat, joten suunnattiin lauantaina keskustaan pyörimään. Käytiin terassilla ekaa kertaa ja leffassa katsomassa Deadpool.



Sunnuntaina käytiin brunssilla ja suunnattiin wave poolille. Ensin käytiin kastautumassa merivesi-altaassa jonka vesi oli vielä lämpimämpää kuin ilma!



Altaassa oli myös ihan älyttömän lämmin vesi, mutta aurinko meni pian pilveen ja alkoi tuulemaan niin ei ollut ihan niin älytön tukala kuumuus :D Altaan aallot oli kyllä kivat, ja oli käymisen arvoinen paikka. Muistoksi jäi erittäin kipeät ja tulipunaiset jalkapohjat tulikuumalla asvaltilla kävelystä. Kerta se on ensimmäinenkin kun jalkapohjat palaa!


Täällä on ollut tosi vähäsateinen sadekausi ja ilma on ihan älyttömän kuuma ja raskas. Kuulemma pian on tulossa monsuuni, joka tuo kovaa sadetta moneksi päiväksi putkeen. Paikalliset on ihan innoissaan, koska tätä kuivuutta on kestänyt jo tosi kauan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä ihmeessä kommenttia, palautetta, terveisiä tai mitä vaan :)