lauantai 19. maaliskuuta 2016

More coffee, please



Tähän viikkoon on mahtunut erittäin paljon kahvia. Lapset osaa joskus olla ihan erittäin dramaattisia ja suoraan sanottuna rasittavia. Varsinkin jos lapsen yöunet on jäänyt vähäisiksi, on ikävä äitiä ja piinaava kuumuus tekee vähän jokaisen äkäiseksi. Viikosta kuitenkin selvittiin ja joka päivän päätteeksi sain hymyn ja pusun poskelle!



Viikkoon on myös mahtunut erilaisia eläimiä! Meidän keittiössä asuu ainakin kaksi vakituista gekko-asukasta ja välillä tulee muitakin gekkoja vierailemaan. Hämähäkkejä ja muita ötököitä en siedä hetkeäkään, mutta nää gekot ei mua häiritse tippaakaan! Ne löytyy milloin mistäkin paikasta mutta vakkari paikka on kaapin takana josta ne kurkkii meidän touhuja lähes kokoajan. Myös pari sammakkoa on tullut vastaan ja ne olen kyllä vienyt takaisin pihalle. Eilen yöllä olikin pitkä taistelu mini-sammakon kanssa joka yhtäkkiä hyppäsi Eetun naamalle.


Tehtiin ensimmäiset havainnot wallabeista, jotka on vähän kuin kenguruita mutta minikoossa! Niitä on yksi ihana puisto pullollaan ja saatiin katsella monen kymmenen yksilön hengailua. Meillä on niitä täällä pihan lähistölläkin aika paljon, mutta vasta eilen tehtiin ensimmäinen havainto! Eka käärmekin bongattiin, onneksi kylläkin autosta!


Näiden kahden kanssa tarvittaisiin kyllä useampi pari käsiä, mutta hyvin ollaan vedetty :)


En vieläkään totu näihin maisemiin!

Viimeksi kerroin piinaavasta kuumuudesta ja kuivuudesta. Tällä viikolla ollaan saatu sadetta varmaan päivittäin! Kuurot on todella voimakkaita ja piha muuttuu hetkessä mutaiseksi uima-altaaksi. Sade virkistää ja raikastaa ilmaa todella ihanasti ja sen jälkeen on paljon helpompi hengittää eikä vaatteet liimaudu samantien ihoon kiinni. Myös ilmankosteus laskee hetkeksi miellyttäviin lukemiin.

1 kommentti:

  1. Asuitteko siis Eetun kanssa molemmat siinä hoitolapsiperheen luona? Sinä vaan teit töitä siellä ja Eetulla jotain muuta hommaa?

    VastaaPoista

Jätä ihmeessä kommenttia, palautetta, terveisiä tai mitä vaan :)