keskiviikko 11. tammikuuta 2017

88 farmipäivää ohi!

Nyt se on vihdoin täällä, eli runsaat 3kk farmihommaa takana ja tarvittavat 88 päivää kasassa toisen vuoden viisumia varten! Eilen laitettiin viisumihakemukset menemään ja Eetu saikin juuri äsken omansa hyväksyttynä takaisin. Mun menee tietty tutkintaan ja menee varmaan jonkun aikaa että se tulee, mutta niin helpottunut olo että kaikki lopulta onnistui ja saatiin meidän päivät kasaan juuri ajoissa :) Ollaan silti vielä samalla farmilla töissä kunnes keksitään jotain muuta.


Eetun vanhemmilta tuli joululahjapaketti perille ja nyt on jo varmaan puolet syöty. Suomen karkit on vaan kaikkein parhaita!


Onnistuin leikkaamaan aika pahasti sormeeni likaisilla leikkureilla. Sairaalareissuhan siitä tuli mutta tikkejä onneksi ei tarvittu, saatiin liimalla kokoon! Huonompi juttu on se, että onnistuin tietysti leikkaamaan hermon eli tuntoa on turha odotella takaisin :D





Me ei olla mitään ihan ylimpiä ystäviä meidän kämppisten kanssa, mutta oli ihan kiva osallistua synttäreille :) Kiva ilta kaikenkaikkiaan, vaikkakin istuttiin ruokapöydässä viiden italialaisen kanssa eikä ymmärretty sanaakaan. Noh viini oli hyvää!




Välillä olen koittanut kunnostautua ruuanlaitossa pitkästä aikaa..



Ja loppuun vielä hämähäkkikevennys!



Seuraavaksi vuorossa lentolippujen osto toukokuulle <3 Ihanaa tulla Suomeen !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä ihmeessä kommenttia, palautetta, terveisiä tai mitä vaan :)