keskiviikko 15. kesäkuuta 2016

Koko viikon edestä kuvia!

Kyllä on kiirettä pitänyt! 6 päivää viikossa töitä ja joka päivä on ollut hirveesti ohjelmaa enkä varmaan yhtenäkään päivänä ole ihan vaan ollut kotona! Täällä on joka torstai- ja sunnuntai-ilta Mindil beachin sunset marketit eli ihan jäätävä markkinameininki rannalla auringonlaskussa. Älyttömän hyvää ruokaa ja hirveästi ihmisiä. Ostin savustettuja äyriäisiä ja hirveän ämpärin jäätelöä <3



Ketä meitä nyt oli, työkaveri ja sen kaksi saksalaista kaveria ja vietnamilainen kämppis!


Viikonloppuna mentiin lasillisille, sekä käytiin Glenti kreikkalaisessa festivaalissa. Muistutti ihan Suomessa olevia tivoleita.




Ruokaa oli tietty täälläkin tarjolla mutta mulla ei mielenkiinto ja jaksaminen riittänyt mennä runnomaan ihmisten joukkoon ja joka koju näytti ihan samalle.



Musiikkia oli ja varmaan satoja Kreikkalaisia tanssahtelemassa ja kuuntelemassa.




Maanantaina juhlittiin kuningattaren 90v syntymäpäivää joka on täällä vapaapäivä kaikille, paitsi noh, mulle :D Meillä oli ihan älyttömän kiireinen päivä töissä ja tein pisimmän työpäivän mitä oon vielä ikinä kyseisessä paikassa tehnyt. Kotiin tullessa vatsa kurni ja pojat olikin päättänyt grillata ja oli kaikkia herkkuja.


Sanoin heti kotiin tullessa että anteeksi nyt vaan pojat, mutta mä tulin VAIN syömään. Niin väsynyt etten aikonut osallistua ruuanlaittoon ollenkaan. Tietystihän siinä kävi niin, että tyypit alkoi syömään hamppareitaan ja mulle jäikin sitten kaikki muu marinadit mukaan lukien.


Lopulta pääsin syömään !


Tiistaina oli vapaapäivä ja lähdin entisen työkaverin kanssa n. 40min ajomatkan päässä olevalle Berry Springsin alueelle. Siellä on ihanan virkistävä uimapaikka!


Paikka on kai joku joen tyyppinen juttu, joka laskee lopulta isoon järven tyyppiseen juttuun :D Koko paikan läpi pystyi uimaan ja oli ihana vain lillua viileässä vedessä.






Pääsin vihdoin myös töihin hetkeksi harjoittelemaan kahvien tekoa. Menin siis vapaapäivänä ilman korvausta tekemään kahveja ja se oli niiiiiin kivaa ja kiinnostavaa ja vitsit kun pääsisi johonkin tekemään kahveja ja pääsisi pois tuolta tiskeistä...


Illalla menin vielä kaverin ja hänen kaverinsa kanssa käymään terassilla ja söin ihan älyttömän hyvän pawpaw salaatin. NAM!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä ihmeessä kommenttia, palautetta, terveisiä tai mitä vaan :)