maanantai 19. joulukuuta 2016

Farmityöt Renmarkissa

Palataanpa ajassa taaksepäin Syyskuulle jolloin siis onnettoman roadtrip reissumme jälkeen lensimme Adeleideen ja sieltä bussilla paikkaan nimeltä Renmark. Renmarkissa meillä oli siis työpaikka sitrusfarmilla ja työkavereina 7 muuta suomalaista. Majoituttiin caravan-parkissa jossa meillä oli oma mökki keittiöineen ja vessat ja suihkut olivat toisessa rakennuksessa. Joka aamu hypättiin auton kyytiin 6:30 ja ajettiin farmille. Oli kiva työskennellä suomalaisten kesken ja työt olikin tosi itsenäisiä sillä meni pari päivää ennenkuin edes tapasin meidän pomon.

Meidän hommiin kuului koko Renmarkissa oloajan repiä oksia puista, jotka edellä menevä sahamies on juuri sahannut. Oli kyllä paikat erittäin hellinä ekan viikon jälkeen!






Nopeasti päästiin tähän Suomalaiskommuuniin mukaan ja tehtiinkin paljon juttuja yhdessä!








Parin viikon Renmarkissa olon jälkeen lähdettiin ajamaan n. 6h matkan päässä olevaan Hillstoniin. Nämä muut suomalaiset olivat työskennelleet siellä jo aiemmin, mutta järkyttävät sateet olivat saaneet farmin veden valtaan joten heidän piti siirtyä muihin hommiin. Nyt kuitenkin tulvat oli laskeneet ja lähdettiin sinne töihin.


Hillstonissa vietettiinkin sitten vähän kauemmin aikaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä ihmeessä kommenttia, palautetta, terveisiä tai mitä vaan :)