tiistai 20. joulukuuta 2016

Hillston

Hillstonissa majoituttiin taas caravan parkissa, mutta tällä kertaa mökkiin kuului myös vessa ja suihku. Saatiin myös yksi suomalainen lisää kirjavaan joukkoomme jolloin meidän luvuksi muodostuikin 10. Alkuun asuttiin kahdessa mökissä, mutta viikon jälkeen muut tyypit sai hommattua itselleen kimppakämpän ja me jäätiin Eetun kanssa majoittumaan kahdestaan meidän mökkiin. Sama arkirutiini jatkui mutta hommat onneksi vähän vaihtui oksien repimisestä kevyempiin hommiin.


Australian yksi tunnetuimmista linnuista eli kookaburra.


Hillstonissa mun homma oli päivästä toiseen avata paperipusseja. Paperipussien sisällä kasvoi siis uusi tuore puu jolle piti antaa happea. Maailman helpoin homma mutta vähän jännitystä toi se, että näitä hämähäkkejä oli lähes joka ikisessä pussissa sisällä.. Ja nämä hämähäkit osaa muuten hyppiä!


Tällä sitrusfarmilla asusteli ihan älyttömästi kesyjä kenguruita jotka tuli todella lähelle. Alkuun aikalailla hirvitti mutta sitten kiinnostus heräsi enemmän ja joka kerta pääsi vähän lähemmäs. Hienoin kokemus oli varmaan, kun yhtäkkiä tajusin että ihan mun edessä seisoi kenguru joka tuijotti mua. Tuijoteltiin siinä hetki toisiamme kunnes kenguru leppoisasti loikki pois.


Koko Suomi-jengi koossa!




10kk Australiassa vs 2 viikkoa Australiassa :D


Leivottiin myös munkkeja ja pullia suomityttöjen kesken :) Ihan maistui suomelle!




Hillston on siis pieni 1000 ihmisen kaupunki jossa ei ole kunnollista ruokakauppaa. Siksi joka viikko käytiin n. tunnin ajomatkan päässä Griffitissä hoitamassa koko viikon ruokaostokset. Joka kerta matkalla sattui jos vaikka mitä! Tässä ollaan Australian korkeimmalla baariständillä


...Ja tässä vaihdetaan matkalla rikkunutta rengasta. Ei noi mitään turhia ole kun koko prosessiin meni alle vartti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä ihmeessä kommenttia, palautetta, terveisiä tai mitä vaan :)