maanantai 26. joulukuuta 2016

Griffith

Griffitissä saatiin kimppakämppä 4 italialaisen tyypin kanssa. Meillä alkoi myös uudet työt heti Hillstonin jälkeen toisella farmilla. Ensimmäinen viikko oli varmaan mun elämän raskain viikko.. Jouduttiin farmille, joka kasvattaa puita ja sitten myy ne eteenpäin eli kaikki työtehtävät on sellaisten alle polvenmittaisten taimien parissa. Koko päivä selkä kyyryssä tai maassa polvillaan. Olin ihan varma etten selviä ensimmäistä viikkoa pidemmälle. Onneksi Hillstonista tuli kaverit moikkaamaan viikonloppuna!




Mulla kävikin sitten ihan mieletön onni, sillä pääsin 3 muun tytön kanssa spesiaalitiimiin joka työskentelee farmin omistajan kanssa. Meidän tehtävä on leikata tikuista lehtiä pois. Kuulostaa tyhmältä mutta se on todella tärkeä homma, ja mikä parasta sen saa tehdä seisten tai istuen ilman mitään kumartelua tai kyykistelyä! Ja vielä tuntipalkalla. Työnkuvaan kuuluu myös pomon kanssa matkustelu pitkin Australiaa, sillä meidän pitää usein matkustaa toiseen kaupunkiin leikkaamaan näitä tikkuja!


Sainkin kaveriksi ihan mahtavat tytöt tähän hommaan! Meillä on niin hyvä ryhmä :)





Yksi meidän ryhmän tytöistä, sen hetkinen ryhmänjohtaja, lopetti työt parin viikon jälkeen jolloin musta kuoriutuikin sitten ryhmän johtaja. 


Mun tehtävä on pitää kirjaa ja laskea kaikki tikut ja muut systeemit sekä pitää kirjaa kylmähuoneesta ja vähän kaikesta muustakin.. Hitokseen numeroita ja vastuuta!



Työreissuilla on kivaa se, että pomo vie meitä syömään milloin mihinkin ja maksaa kaiken :p




Ihan hullua että on jo joulukuu! Meidän naapurilla on ihan jäätävät jouluvalodiskot menossa joka ilta!


Täältä kun ei saa ostettua glögiä, pitää se tehdä itse. Ja on paljon parempaa!


Meidän suomi-kommuuni tuli taas yhteen kun leivottiin joulupipareita yhdessä.







Valepuku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä ihmeessä kommenttia, palautetta, terveisiä tai mitä vaan :)