maanantai 22. helmikuuta 2016

Everything happens for a reason




Kuvaa mukailevissa fiiliksissä on mennyt kulunut aika ainakin itselläni. Niin turhauttavaa aloittaa jokainen aamu lähettämällä kymmeniä työhakemuksia saamatta mistään vastausta. Viime postauksessa mainitsin yhdestä Italialaisesta ravintolasta, mutta siitä ei tullut mitään, en päässytkään kokeiluvuoroon. Sen sijaan kävin kaikki tämän kylän kahvilat ja mehubaarit läpi ihan henkilökohtaisesti kysymässä töitä. Yhdestä lemmikkikahvilasta nappasi ja olin siellä heti seuraavana päivänä kokeiluvuorossa. Omistaja ja muut työntekijät tykkäsivät musta tosi paljon, otti kaikki tiedot ylös ja lupasi töitä. Meni monta päivää eikä kuulunut mitään, soitin pomolle ja kysyin homman nimeä. Lupasi soittaa seuraavana päivänä jatkosta ja ei vieläkään kuulunut mitään. Tässä on nyt siis odoteltu 1,5 viikkoa. Vähän harmittaa saada ensin toiveet niin korkealle..




Muulla tavoin ollaan kyllä nautittu olostamme kovasti. Ilmatkin olleet paljon parempia ja joka päivä aurinko paistanut ja mittari näyttänyt + 30 astetta. Piha allasta on käytetty ahkerasti, vaikka lämpimien ilmojen johdosta vesi on nyt siinä lämpimämpää kuin ilma eli ei se hirveästi enää virkistä :D




Myös keskustassa ollaan muutamia kertoja käyty pyörähtämässä. Sinne meneminen on jotenkin hirveen vaivalloista kun matkaan kuluu tunti ja menopaluu maksaa 10$. Ollaan kyllä saatu lähes joka kerta menokyyti tältä perheen mieheltä niin tulee lähdettyä!



Ystävänpäivänä haettiin kaupasta juustoa, suolakeksejä, mansikoita, rypäleitä ja Eetu tietty haki pitsaa. Mentiin läheiseen puistoon piknikille ja nautittiin vaan upeesta ilmasta ja maisemista!



Täällä nousuveden aikaan vesi tulee ihan tielle asti!
Nää eläimet on vaan niin rakkaita! Ne on ihan meidän kimpussa kokoajan eikä yöksikään tahdo lähteä meidän sängystä. Aamulla ekana herää siihen kun koira koittaa rykiä meidän huoneen ovea auki :D Ollaan myös paljon viety tota koiraa ulos koska noi omistajat vie sitä ehkä vaan max 2-3 kertaa VIIKOSSA. Raukkaparka sekoo onnesta aina kun otetaan talutushihna esiin. Tyyppi ei tiedä miten päin olis ja alkaa hyppiä tasajalkaa !





Tehtiin myös tuttavuutta ihanaan lajiin nimeltä sandflies. Käsittämättömän pieniä mustia pisteitä jotka ensin pistää ja sitten pissaa siihen pistokohtaan. Kirvelee meinaan 10 x enemmän kuin hyttysen pistot! Ihanin asia näissä on se, ettei niitä meinaa silmällä edes erottaa. Vasta kun alkaa oikein tutkia kutittavaa jalkaa, huomaa kun niitä pieniä pisteitä vilisee koko jalka! 
Eilen laskuveden aikaan Eetu sai mahtavan idean lähteä tutkimaan merenpohjaa. Nähtiin paljon simpukoita ja rapuja ja matkaan mahtui myös pirusti liukastelua ja mutaan uponneet sandaalit. Never again. 




Tätä postausta kirjottaessa sain yhteydenoton Darwinista. (Näkyy edellisen postauksen kartassa ihan Australian pohjois-osassa). Puoliksi Suomalainen nainen etsii aupairia 4 lapsiseen perheeseen ja saadaan molemmat asua ihanassa omassa piha-asunnossa jossa on kaikki mitä asunnossa kuuluukin olla! Tää tuli niin puskista ja oon ihan superinnoissani! Darwiniin on matkaa 3500 km ja se on kaikkein pohjoisin (ja myös varmaan kuumin) kaupunki. Se kuuluu trooppiseen ilmastoon ja en malta odottaa nähdä sitä luontoa ja eläimiä! Ihana saada tietoa tulevasta ja joku pohja ja suunnitelma seuraavalle 2-3 kuukaudelle. Sinne lähtö olisi siis ensi viikolla jos mitään radikaaleja muutoksia ei ilmaannu. Vitsi miten nopeasti asiat voi muuttua ja miten kaikki aina luonnistuu. Niin monta kertaa elämässä oppinut luottamaan lauseeseen "everything happens for a reason" joka onkin monesta syystä tatuoituna vähän eri sanoin käteeni. Ihanaa ja positiivista tätä viikkoa kaikille Suomeen <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä ihmeessä kommenttia, palautetta, terveisiä tai mitä vaan :)