lauantai 16. huhtikuuta 2016

Territory Taste

Kun Darwiniin tulo varmistui, alettiin heti Eetun kanssa etsiä netistä että mitäs kaikkea tapahtumia täällä on. Molemmat huudahti heti että tonne me mennään, kun huomattiin Territory Taste festival joka on siis ruoka- ja viinimessu. Ei tietenkään mitään lippuja hommattu vielä, kun sitten vasta lähempänä. Noh muutama viikko sitten perheen äiti sanoi kyseisenä lauantaina olevan perheen isän syntymäpäivä, joten jos voisimme Eetun kanssa vahtia lapsia la illasta seuraavaan aamuun ja palkaksi hän ostaisi meille lauantai-liput kyseiseen tapahtumaan. No tottakai!


Oltiin siis lauantai päivä messuilemassa aamu kymmenestä asti. Paikalla oli paikallisia ravintoloita ja baareja edustettuna ja jokaisella oli tarjolla muutama annos, jotka maksoi max. 12 dollaria. Lisäksi oli muuta näytteillepanoa ruokailuun ja ruuanlaittoon liittyen, sekä maistiaisia.


Oli huippukokkien ruuanlaittonäytöksiä, kilpailuja ja äänestyksiä kuten tämä kakkukilpailu alapuolella. Vau !!




Itse päätin syödä paikallisesti pyydettyä Snapperia (en löydä suomennosta kalalajista, mutta muistutti maultaan ahventa.) hampurilaisen välissä. Jälkkäriksi Lady Gaga muffinssi jossa oli päällä sitruunamarenkia, popcornia ja kinuskikastiketta. Eetu otti paikallista kala-rapu keittoa ja saksalaisen makkarasämpylän (en kyllä yhtään muista sen nimeä!) ja aivan tajuttoman hyvän salt caramel leivoksen. Vitsit se oli kyllä hyvää terv. söin varmaan puolet :D


Ulkona oli siisti patio meri-näköalalla baareineen päivineen ja klubimusiikki pauhasi heti klo 10 aamulla. 


Kaikenkaikkiaan koko homma oli ihan jees. Olisin toivonut ravintoloihin kasvisvaihtoehtoja ja vähän halvempia hintoja annoksiin nähden.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä ihmeessä kommenttia, palautetta, terveisiä tai mitä vaan :)