sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

Vihdoin vapaalla!

Mulla alkoi loma perjantaina, ja olenkin siis vapaalla 9 päivää, sen jälkeen 2 päivää duunia ja taas lomaa 5 päivää :D Olen kyllä vapaani ansainnut, on meinaan sen verran ryytynyt olo!



Aloitin vapaani leipomalla valkosuklaajuustokakun sekä pikkuisia versioita ylijäämätaikinasta. Pikkuiset onnistui paremmin kuin odotin, ja alan ehkä tehdä jatkossa pelkästään noita, helpompi syödä ja jakaa isommalle porukalle :) Muffinsivuoan pohjalle 1 kokonainen suklaakeksi, taikina päälle ja uuniin!

Meidät kutsuttiin lauantaina 40-vuotissynttäreille ja olikin tosi kiva nähdä tuttuja naamoja vähän rennommissa meiningeissä! Asutaan siis n.500 ihmisen asuttamassa yhteisössä jossa kaikki tuntee kaikki ja aina moikataan kun ajetaan ohi tai törmäillään lautalla. Myös kuulemma lähes koko yhteisö tiesi meidän tulosta ja kun vihdoin saavuttiin Darwiniin, kaikki tiesi heti ketä me ollaan ja mitä täällä tehdään :D




Juhlat alkoi jo aamulla klo 11, mutta me mentiin paikalle vasta joskus myöhemmin iltapäivällä kun bileet oli jo täydessä vauhdissa. Perheellä oli ihan jäätävän kokoinen tontti, merenranta pihan päätteenä sekä uima-allas. Lapset, miehet, naiset ja koirat oli kaikki täydessä juhlanhumussa ja vieraita oli monta kymmentä. Ihanan rento bbq-tunnelma, hyvää ruokaa ja ihanan ystävällisiä ihmisiä! Meille tultiin monta kertaa juttelemaan, ihmiset oli aidosti kiinnostuneita meidän asioista ja taustoista ja saatiin myös paljon vinkkejä!











Illan hämärtyessä koko joukko siirtyi syömään isoa valikoimaa erilaisia salaatteja, hodareita, hamppareita ja tietysti syntymäpäiväkakkua! Ilta oli todella onnistunut ja tätä meininkiä haluaisin Suomeenkin. Kaikki sulassa sovussa, rennosti yhdessä pitämässä hauskaa. Kunnon aussi bbq-ilta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä ihmeessä kommenttia, palautetta, terveisiä tai mitä vaan :)