torstai 21. tammikuuta 2016

Määränpäässä!

Huhhui, perillä ollaan! Tai oltiin eilen jo mutta luonnollisesti sen lähes 48h matkustamisen ja alle 4h unien ja melkein tunnin tullijonon ja 30min taksimatkan ja suihkun jne jälkeen ekana mielessä oli sänky ja nukkuminen.

Lennot meni ihan ok, älyttömän raskas matka ihan kelle vaan! Olin kuitenkin positiivisen yllättynyt meidän lentokone ruuista ja varsinkin mun vege-ruuista. Ehdotonta plussaa! Koneessa sai katottua hyviä uusia leffoja ja sarjoja. Vaihdot oli Milanossa ja Hongkongissa. Eka lento meni vähän käteen sillä sen lähtö myöhästyi yli tunnilla ja muutenkin vaihtoaika oli nafti ja vaihdossa seuraava kone lähti eri terminaalista ihan viimeisestä portista ni juoksuksihan se meni sitten. Onneks ehdittiin ja sitten saikin istua koneessa ensin yli 12h ja sitten vielä yli 10h.

Mulla oli matkatavaroissa luontaistuotteita joten piti mennä tullin jonoon seisoskelemaan. Siellä oli pari muutakin ja aikaa vierähti. Lopulta kun pääsin siihen virkailijalle hän kysyi mitä mulla on repussa. Vastasin että vitamiineja ja vitamiinijauheita ja tyyppi toivotti hyvät illanjatkot ja osotti exittiä. Ei siis halunneet tutkia eikä läpivalaista että sinänsä turhaa seisoskelua. Heti kun astuttiin ulos lentokentältä tuli jäätävän lämmin ja painostava kuuma aalto. Siis täällä on ihan sairaan trooppinen ilmasto!! Papukaijat huutaa ja sirkat soittaa, hiki valuu ja palmuja on katu täynnä. Asteita on yli +40 !

Heti kun pääsin sänkyyn sammuin ku saunalyhty vaikka suomen ajassa oli aamu. 
Aamulla herättiin auringonpaisteeseen joskus 8-9 aikaan. Käppäiltiin läheiselle ostarille ja haettiin puhelinliittymät ja ruokaa!! Tehtiin tuttavuutta myös tossa pihalla olevaan omistajan koiraan. Niin söpö tapaus ! Tässä illalla alkoi sataa ja ukkostaa ihan toden teolla joten tilattiin pitsat tänne meiän flattiin. Naurettiin kun meillä piti alkaa terveellinen elämä täällä mut lykättiin sitä vähän myöhemmälle... Puolustuksena voin sanoa että me ostettiin terveysruokaa marketista MUTTA me ei osata käyttää meidän kaasuhellaa :D joten siksi pitsat. Mut me opitaan vielä! Täällä keittiössä ois myös sellanen hc kahvinkeitin jolla ite ensin jauhetaan pavut ja sitten kuumennetaan maito jne jne! Mut enpä kyllä osaa sitäkään käyttää...









Tää oli nyt ensimmäinen postaus pädillä enkä jostain syystä saa noita kuvia isoiksi... Well no can do.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä ihmeessä kommenttia, palautetta, terveisiä tai mitä vaan :)