torstai 12. toukokuuta 2016

Darwin CBD

Nyt on au pair työt ohi ja muutettu Darwinin keskustaan. Meillä kävi ihan älytön tuuri kun Eetun kaverilla on kämppä täällä ja hän lähti kolmeksi viikoksi matkoille eli päästiin tänne! Toki voidaan olla täällä vaan se kolme viikkoa mutta on se parempi kun ei mitään! 


Viiminen lauttamatka Wagait Beachilta. Heippahei!


Parastahan tässä kämpässä on se, että tää on kattohuoneisto 26. kerroksessa ihan keskustassa :D ja itse kämppä on ihan mieletön!!


Vihdoin on oma kunnollinen keittiö. Ja se fakta että vihdoin asutaan yksin! Tammikuusta asti ollaan asuttu muiden ihmisten kanssa ja jaettu kaikki tilat jne. Nyt saadaan olla ihan lungisti yksin!


Ja nää näkymät. Voi vitsi että tähän ei kyllästy!



Meillä on myös uima-allas ja kuntosali vapaassa käytössä. Ihan kuin lomalla olis!


Oon niin innoissaan kun voi vihdoin kokata kunnon keittiössä kunnon ruokaa. Nam! Niissä paikoissa kun ollaan majottauduttu on kyllä ollut ihme käsityksiä ruuasta ja ruokailusta. Ihanaa kun vihdoin pääsee itse päättämään mitä ja milloin syödään.


Mä olen painanut viikonloppuisin työtä tiskarina yhdessä kiireisessä kahvila/lounaspaikassa. Ihan hirveetä duunia mutta hyvä palkka ja se palkka on nyt se jolla elän eli tiskaan 8h putkeen ilman sekunninkaan taukoa kauheessa nestehukassa kädet verellä (ihan oikeesti, sitä haavojen määrää!) ainakin niin kauan että löydän jotain muuta. Mutta työkokemus ja työ tämäkin vaikka ei sitä kyllä enempää pystyisi kuin se pari päivää viikossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä ihmeessä kommenttia, palautetta, terveisiä tai mitä vaan :)