tiistai 20. syyskuuta 2016

Bali, Indonesia part. 2 (on top of the volcano)

Kutalta lähdettiin sisämaahan Ubudiin. Ubudin pitäisi olla todellisen Balin sydän ja paikka itsensä löytämiseen ja meditointiin.


Meidän asunto löydettiin airbnb'n kautta ja se sijaitsi keskellä riisipeltoa.





Huone ja ympäristö oli niin kaunis! Mentiin kuitenkin tosi ajoissa nukkumaan sillä meillä oli herätys klo 2 aamulla. Klo 2:30 meitä tultiin hakemaan, sillä lähdettiin kiipeämään 1717m korkealle aktiiviselle tulivuorelle nimeltä mt. Batur. Yöllä on ihan älyttömän pimeää, mutta lähdettiin oppaan kanssa kiipeämään taskulamppujen kanssa.


Kiipeäminen oli rankka ja erittäin kivinen eikä eteen juuri nähnyt. Kiipeämiseen meni n. 2 tuntia mutta joskus klo 5 aikaan oltiin huipulla ja istuttiin odottamaan auringonnousua.


Vihdoin kun aurinko alkoi nousta, näky oli ihan mieletön ! Ja uskomaton voittajafiilis huipullepääsystä ! Tie ei todellakaan ollut helppo.



Aurinko nousi kauniisti 3200m mt Agungin takaa.






Alas lähtiessä alkoi aurinko lämmittää ja oli siistiä nähdä ne maisemat joita ei kiivetessä nähnyt.


Alas tullessa tajuttiin myös kuinka vaarallista polkua oltiin menty ylös. Yksikin harha-askel ja oltaisiin kaaduttu, ihan kielekkeen reunalla mentiin!









Tuolla siis oltiin !


Mentiin Ubudiin lähinnä vain tämän kiipeämisen takia, joten lähdettiin jo seuraavana päivänä pois. Oli kyllä aivan mieletön kokemus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä ihmeessä kommenttia, palautetta, terveisiä tai mitä vaan :)