tiistai 6. syyskuuta 2016

Viimeisten päivien ilot !

Eetu täyttää pyöreitä 13. syyskuuta, mutta koska olemme silloin Balilla pitihän mun nyt järkätä sille kunnon yllätyskemut! Sitä salailun ja stressin määrää kun suunniteltiin kavereiden kanssa näitä pippaloita Eetun selän takana. Vihdoin lauantaina oli juhlien aika ja suunnitelma oli täydellinen. Meidän ystävä Marcus jonka luona ollaan asuttukin vei Eetun katsomaan jalkapalloa iltapäivästä. Samaan aikaan olin Marcuksen luona laittamassa paikkoja kuntoon ja ottamassa vieraita vastaan. Marcus laittoi mulle vähän väliä tietoja koska tyypit on tulossa takaisin jotta osataan mennä piiloon oikeaan aikaan. Lopulta Eetu ja Marcus tuli kotiin ja samalla hetkellä me kaikki hypättiin piilosta onnittelemaan! Eetun ilme oli näkemisen arvoinen eikä se oikein mitään siihen osannut sanoa. Niin palkitseva tunne kun monen viikon suunnittelujen jälkeen juhlat onnistui näin hyvin!




Tarjolla oli Eetun lempparijuttuja kuten sangriaa, popcornia, juustokakkua ja lisäksi boolia ja juustoista leipää meidän työpaikan leipurin leipomana! Väreinä toimi musta, valkoinen ja punainen :) Pääsin myös elämäni ensimmäistä kertaa pelaamaan beer bongia!


Ihanaa kuinka paljon kavereita saatiin paikalle !





Seuraavana päivänä mulla odotti vihdoin viimeinen työpäivä. Kun on samassa paikassa ollut töissä 4 kuukautta, painanut 6 päivää töitä viikossa ilman viikonloppuvapaita tuntui niin helpottavalta saada se loppuun. Vaikka jääkin ikävä ihania työkavereita ja sitä itse työtä kun vihdoin pääsin pois tiskeistä. Nyt monta kokemusta rikkaampana!




Eilen illalla saavuttiin Balille, mutta laitan sitten kerralla vähän enemmän kuvia ja kertomusta meidän lomasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä ihmeessä kommenttia, palautetta, terveisiä tai mitä vaan :)