tiistai 20. syyskuuta 2016

Bali, Indonesia part 4 (Kuta & Ultrabali)

Gililtä suunnattiin takaisin lähtöpisteeseen, eli Kutalle. Hotellihuoneessa jo valmiina peiton alla tajuttiin, että festari johon meillä oli jo ostetut liput alkoi TÄNÄÄN ja oli jo kovassa vauhdissa! Tuli aika äkkilähtö, vaatteet päälle ja baanalle!




Oltiin siis missattu koko päivä kyseisestä festarista ja nähtiin vain pääesiintyjän show... 



Seuraavana aamuna otettiin ihan iisisti ja makoiltiin hotellin altaalla, käytiin syömässä ja vasta illemmalla lähdettiin takaisin festareille.




Toinen päivä oli ehdottomasti parempi niin esiintyjien kuin meidän fiiliksenkin kannalta!








Oli kaikin puolin onnistunut festaripäivä ja kyllä oli jalat poikki kaiken tanssimisen jälkeen!


Festarit päättyi perjantaina, joten meillä oli lauantai ja sunnuntai päivät kokonaan vapaina rentoutumista varten. Aikamoista juoksua oli koko loma ja paljon tehtiin ja koettiin! Viimeiset päivät oli ihana pyhittää ihan vaan levolle ja rentoutumiselle.



Balilla oli kyllä kaikki niin älyttömän halpaa. Tunnin hieronnan sai alle 10 eurolla, manikyyrit ja pedikyyrit parilla kympillä. Näissä hoidoissa tulikin ravattua jonkun verran. Ihanaa kun saa hemmotella itseä ilman että lompakko kärsii!


2 viikkoa Balilla oli todella vähän jos haluaa tehdä ja nähdä kaiken. Haluan ehdottomasti mennä vielä takaisin! Varsinkin Gili jäi houkuttelemaan niin paljon... Tämä siis tuskin tulee olemaan viimeinen Bali blogipostaus multa ;) Reissun jälkeen meillä alkoikin työt mangofarmilla eikä oo se mennyt ihan niinkun suunniteltiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä ihmeessä kommenttia, palautetta, terveisiä tai mitä vaan :)